PR Thursday: Как да станеш популярен чрез Facebook?

PR Thursday: Как да станеш популярен чрез Facebook?

НАЧАЛО: 17 април 2015 Рі. От 12:47 С‡.

„Ако те няма в социалните мрежи, все едно те няма изобщо” – вярно ли е това изказване и как да се превърнеш в публична личност в онлайн средата, ще можете да разберете от водещи social media експерти и обществени личности. На 5 март от 19:00 ч. в HotSpot Books&Art (ул. „Иван Денкоглу“ 18)  ще имате възможността да се запознаете с лицата, които стоят зад едни от най-атрактивните Facebook страници и профили.

 

Вторият PR Thursday се организира от първия напълно лицензиран колеж в България по маркетинг, ПР и бизнес комуникации M3 Communications College, в партньорство с AIESEC.

 

Модератор на дискусията е гуруто в дигиталния маркетинг Бисер Вълов, който работи за дигиталните кампании на клиенти като NIVEA, Jack Daniel’s, водка Finlandia и други. Страниците, които управлява, достигат средна потребителска активност от около 300 000 последователи. Бисер е и създател на Beyond Academy – първото 24-часово обучение по Facebook маркетинг, чието второ издание стартира на 10 март. Повече за курса разберете на сайта на академията http://beyondacademybg.com/  

 

Другите участници са Стилиян Запорожанов (ZapoMedia), Сандра Алексиева и Рафи Бохосян.

 

Стилиян Запорожанов е съосновател на дигиталната маркетингова агенция ZapoMedia, която менажира множество проекти едновременно в България, Канада и САЩ. Средно аудиторията в онлайн пространството, до която достигат проектите на агенцията, варира между 300 000 и 600 000 последователи?. Част от клиентското портфолио на Стилиян включва имена като Лазар Ангелов, Наталия Кобилкина и Vince Del Monte.

Сандра Алексиева е представител на кулинарната гилдия и на собствения си кулинарен сайт 1001 рецепти, която е с  250 000 харесвания във Facebook. Освен това Сандра е и част от екипа на дигитална агенция Social Me, която се занимава с онлайн присъствието на корпоративни клиенти в социалните мрежи.

 

Рафи Бохосян е първият победител в X Factor. Неговият личен профил е с над 98 000 последователи в социалната мрежа, като поддържа постоянна комуникация с феновете си.

 

На 5 март, 19:00 часа в HotSpot Books&Art не просто ще получите отговор на въпроса „Как да стана Facebook звезда?”, но и как да комуникирате ефективно онлайн, за да се изградите като бранд в онлайн пространството. 

« Обратно