„Трябва ли да пишем на кирилица в интернет и особено в социалните  мрежи?“ е темата, която ще бъде дискутирана по време на PR Thursday в Шумен

„Трябва ли да пишем на кирилица в интернет и особено в социалните мрежи?“ е темата, която ще бъде дискутирана по време на PR Thursday в Шумен

НАЧАЛО: 07 февруари 2013 Рі. От 00:00 С‡.

PR Thursday за първи път ще се проведе в Шумен. Това е ежемесечно събитие с отворени врати, по време на което PR специалисти, бизнес лидери и преподаватели дискутират важни и актуални въпроси. Темата на предстоящата дискусия е „Трябва ли да пишем на кирилица в интернет и особено в социалните мрежи?“.

 

Организатор на PR Thursday е M3 College, професионален учебен център по PR, маркетинг и бизнес комуникации.

 

Събитието ще се проведе на 7 февруари 2013 г. (четвъртък) в залата на регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров”, Шумен, с начало 17:30 часа.

 

Специални гости за дискусията ще бъдат експерти с изключително богат опит:

- Жюстин Томс, водещ експерт в областта на онлайн медиите, маркетинга и PR. Основател и ръководител на уебагенция ABC Design&Communication Group;

- Стоян Стоянов, PR директор и собственик на комуникационна агенция PRoWay

- Иван Капралов, омбудсман на Шумен и хоноруван преподавател на студентите по PR и по журналистика.

Модератор на дискусията ще бъде Милена Стратиева, мениджър „Образование“ в M3 College.

 

PR Thursday ще бъде част от инициативите в подкрепа на кандидатурата на Шумен за Европейска столица на културата 2019.

 

Темата, която ще бъде дискутирана, е особено важна за комуникационните специалисти. Интернет и социалните мрежи вече са канал за комуникация, без който не само не можем, но и той заема огромно място в живота ни. Свободата на изразяване на мнения, както и възможностите за PR, маркетинг и реклама са огромни. Но все пак има ли правила, които е редно да се спазват? Не заслужава ли нашата кирилица уважение? Каква част сме ние, българите, от необятното пространство на световната мрежа и как бихме могли да го използваме най-пълноценно?

 

„Трябва ли да пишем на кирилица в интернет и особено в социалните мрежи?” и още много въпроси, които са важни, ще обсъдим заедно със специалните гости и с аудиторията на събитието.

 

Поканени са представители на местния бизнес, специалисти в сферата на PR, маркетинг и бизнес комуникациите, студенти, преподаватели, журналисти и хора, интересуващи се от темата на дискусията.

 

Събитието е с вход свободен.

 

PR Thursday е първият и единствен български PR клуб, в който PR специалисти, бизнес лидери и политици имат възможност да споделят  мнението си и да го отстояват пред вас.

M3 College e първият и единствен изцяло лицензиран професионален учебен център по PR, маркетинг и бизнес комуникации. Вече 8 години е лидер в PR образованието в България. Колежът е част от M3 Communications Group, Inc., водеща PR агенция в България, асоцииран член на Hill+Knowlton Strategies – най-голямата PR агенция в света.

« Обратно