M3 Communications College с лиценз за професионално обучение

08 ноември 2004 Рі.

Лицензът бе издаден от Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО) към МОН след провеждането на открита процедура с експертна оценка на учебните програми, условията за обучение в Центъра и плановете за развитие.

 

Центърът за професионално обучение отвори врати през 2003 г. с пилотен курс по Public Relations. В момента M3 College предлага два основни курса - по маркетинг и специализиран PR курс. При интерес има възможност да се формират и групи за отделните модули.

 

Всички, завършили успешно обучението по маркетинг, ще получат свидетелства за професионална квалификация по професията (III степен). Чрез изключително практическите знания и умения в областта на публичните комуникации, които M3 College  дава, курсистите са високо ценени от настоящите и бъдещите им работодатели.

 

***

Целта на подготовката в M3 College е да отговори на потребността от бърза и ефективна квалификация и преквалификация. Курсовете са за всички, търсещи знания, умения и практическо обучение в сферата на маркетинг и PR, и за професионалисти, търсещи практическа ориентация и натрупване на опит в комуникационния процес.

 

Като модерен образователен център M3 College разполага и с всички удобства за провеждане на разнообразни видове професионално обучение както на български, така и на чужди езици. До момента в Центъра са провеждани медиа и търговски тренинги, обучение по етикет и протокол, както и фирмени презентации и практики.

 

 

 

 

« Обратно