Innovation Explorer. Версия 2.0: The Short Story of Innovation

Innovation Explorer. Версия 2.0: The Short Story of Innovation

09 февруари 2016 Рі.

През февруари 2015 година станахме свидетели на първия международен форум за иновации в България: Innovation Explorer. И макар събитието да беше организирано за първи път това по нищо не личеше: лекторите бяха представители на някои от най-иновативните компании в целия свят, програмата беше разнообразна и нито за момент безинтересна, имаше две работилници за дизайн мислене и систематична иновация и дори кетърингът беше образец на тема креативност и иновация. Innovation Explorer зареди посетителите си с вдъхновение и безброй идеи. Събитието се увенча със страхотен успех и най-после е време за неговото второ издание.

 

 

 

На 25 февруари 2016 г. в София Тех Парк ще се проведе второто издание на Innovation Explorer. Тази година организираният от Innovation Starter и Капитал форум ще засегне пет основни теми – креативност, отворени иновации, подривни иновации, социални иновации и развитие на нови продукти и услуги. Форумът е единственият по рода си в България и предлага уникалната възможност да видите и чуете някои от световните лидери в областта на иновациите. Лекторите са от компании, които са доказани иноватори и лидери в сферата си, които променят бизнес средата и методите на работа всеки ден. Сред тях са Юрген Бенинг от Intel, Ким Уайли от Google, Филип Флоетото от Pixar, Нир Рефуа от McCann Erickson, Пол Джеремая от HPE и други. Посетителите на форума ще имат и възможността да се срещнат и с 3-ма от миналогодишните лектори: Елвин Гури от Емпауър Кепитал, Феликс Вон Хелд от IICM и Антони Христов от Pixar.


Освен лекции, са предвидени и четири работилници – „Дизайн мислене: Как да създадеш перфектното мобилно приложение“, воден от 7 човека от екипа по Дизайн мислене на SAP Labs Bulgaria, „Креативният процес“, воден от Антони Христов и Филип Флоетото от Pixar, „Продуктови иновации“, воден от Феликс вон Хелд от немския Институт за методологии за иновации и променящи се методологии и “Подривни иновации”, воден от екип на Виенски университет. Таксата за присъствие на форума е между 180 и 400 лв.

За повече информация и регистрация: http://innovationexplorer.bg/

Юлиян Величков
« Обратно