Г-н Христо Христов

Г-н Христо Христов

Христо Христов е стратегически акаунт мениджър във VIVACOM през последните 6 години. Ежедневната му работа е свързана с водене на срещи и реализиране на продажби с топ мениджъри на едни от най-големите компании в България като Кока Кола Хеленик, Монделийз България, Приста Ойл, Монбат, Хювефарма, Министерство на здравеопазването, G4S, НЗОК, Сиела и много други.

 

Преди това има професионален опит като финансов анализатор в IBM България.

 

През последните 2 години Христо Христов е включен във вътрешната програма на VIVACOM за задържане и развитие на ключови търговци. Той е активен трейнър във VIVACOM Sales Academy за обучение на търговци в компанията. Преминал е редица вътрешни и външни специализирани обучения като завършен курс „Силно въздействащи презентации“ в Дейл Карнеги Трейнинг България, курс за „Бизнес комуникация“ и множество конференции като King of Sales.

 

Своето образование получава в Cotrugli Business School – Хърватия, където успешно завършва MBA (Master of Business Administration) и натрупва безценен практически и теоретичен опит от редица международни лектори. Има бакалавърска и магистърска степен по счетоводство и финансов контрол от УНСС.

« Обратно