Tell me, Sell me: Вид и изглед на съвременната презентация

Tell me, Sell me: Вид и изглед на съвременната презентация

НАЧАЛО:

14 Юни 2016 Рі. От 19:00 С‡.

Цена:

35 лв.

Начин на плащане:

В брой и по банков път

Лектор:

Борис Христов

Хораруим:

2 Учебни часа

сертификат:

Всеки курс гарантира високо ниво на подготовка, сертифицирано (след полагане на изпит) от МОН с удостоверение за професионална специализация.

Период на провеждане:

14 Юни 2016 - 14 Юни 2016

материали:

Материалите ще се получават на място и ще са съобразени с практическата насоченост на курса

Много хора на различни позиции работят с презентации – създават, споделят и четат информация, представена под формата на слайдове. В последните години обаче графичният дизайн се развива бързо, както се променят и навиците на колегите ни (аудиторията) за потребяване на информация.

Как да подготвяме креативни и модерни презентации, ако не сме дизайнери?

 

В този курс ще видите нагледно как лесно, бързо, без специфични умения и сложни програми, може да направите своята презентация атрактивна и съвременна. Борис Христов е от новите и много успешни международни лектори и преподаватели  в областта на дизайна на презентации.

 

*Необходимо е поне веднъж да сте правили презентация. Могат да се използват софтуерите PowerPoint, Keynote, Goolge Slides. Носете си и собствена машина, ако искате да се упражнявате, вместо само да гледате.

 

За лектора:

Борис е основател на 356labs – creative агенция, която се занимава с дизайн на презентации и с обучения, свързани с всичко около изкуството на презентирането. Говорил е и продължава да води лекции в над 20 държави  и неведнъж е избиран за най – добър лектор на съответното събитие. Занимава се с обучения и трейнинги повече от 5 години. Преподавал е както на студенти, така и на мениджъри на различни теми, свързани с презентирането - от уменията за говорене пред публика до дизайна и психологията зад дизайна на слайдовете. Най–бързият начин да се свържете с него е в Twitter, където пише под @BorisHristov, а личният му блог е http://borishristov.com.

« Обратно