Уикенд обучение: Онлайн репутация в здравеопазването

Уикенд обучение: Онлайн репутация в здравеопазването

НАЧАЛО:

11 Юни 2016 Рі. От 10:00 С‡.

Цена:

210 лв.

Начин на плащане:

В брой и по банков път

Лектор:

д-р Десислава Манова, д-р Александър Христов, д-р Петър Велев, Райна Костова

Хораруим:

14 Учебни часа

сертификат:

Всеки курс гарантира високо ниво на подготовка, сертифицирано (след полагане на изпит) от МОН с удостоверение за професионална специализация.

Период на провеждане:

11 Юни 2016 - 12 Юни 2016

материали:

Материалите ще се получават на място и ще са съобразени с практическата насоченост на курса

За един лекар, освен опита и знанията, огромна роля играе и репутацията. Репутацията Ви изпреварва, предизвиква и остава. През 2016 тя е онлайн. Какво може да направим за нея?

 

За обучението:

В ерата на дигиталните комуникации всички сме онлайн - както лично, така и професионално. На всеки лекар, стоматолог, фармацевт, медицински специалист или мениджър в здравеопазването се налага да бъде активен и уверен в Интернет пространството, където информацията е дълготрайна и географски неограничена. Спецификата на здравеопазването е свързана и с юридически и етични норми.

 

Целта на курса е да изгради знания и умения за планиране, изграждане и управление на онлайн представяне и маркетингови кампании в сферата на здравните услуги. Освен практическите умения, курсистите ще се запознаят с основните тенденции и добри практики на развитите пазари. Курсът е специализиран за индивидуално представяне на медицински специалисти и медицински заведения.

След завършване на курса участниците биха могли изцяло да управляват своето онлайн присъствие – самостоятелно или с помощта на подизпълнители.

 

Програма:

 

11 юни:

Нови възможности

10:00 - 10:30 - Интернет - общуване с нови възможности

10:30 - 12:00 - Специфики на здравеопазването и фармацевтичните продукти; регулации на пазара - лекарства, клинични изследвания, етични и законови норми. Лектор: Райна Костова

12:00 - 13:00 - Обедна почивка

13:00 - 15:00 - Основни понятия в онлайн общуването. Онлайн маркетинг и изграждане на репутация.

Лектор: д-р Александър Христов

15:00 - 15:30 - Кафе пауза

15:30 - 17:00 - Добри примери и практики. Лектор: д-р Александър Христов

 

12 юни:

Ключови умения

10:00 - 11:00 - Нови възможности в Интернет, специализирани платформи. Лектор: д-р Петър Велев

11:00 - 12:30 - Управление на онлайн репутацията. Ключови умения. Практическа част Лектор: д-р Десислава Манова

12:30 - 13:30 - Обедна почивка

13:30 - 15:30 - Социални мрежи: правила и технически изисквания. Упражнения Лектор: д-р Десислава Манова

 

Цената на курса е 210 лв. При заплащане на място в деня на курса цената е 230 лв. Важат всички стандартни отстъпки на М3 College.

След успешно завършване на курса участниците получават удостоверение за професионално обучение.

 

За лекторите:

 

Десислава Манова-Георгиева е доктор по Журналистика и ПР в катедрата на ЮНЕСКО „Комуникация и връзки с обществеността“ на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Защитава успешно дисертация на тема: „Социалните медии като ПР инструмент на регионалния младежки междукултурен диалог в ЕС (2009-2013)“. Работила е по международни проекти в София и Берлин и има над 12 годишен опит в сферата на рекламата, ПР-а и дигиталните медии. Автор е на научни публикации и монографии.

 

Д-р Александър Христов е комуникационен специалист и университетски преподавател. Води курсове по маркетинг и ПР в УНСС и в НБУ. От 2010 г. е Акаунт директор в ПР агенция Civitas България. Доктор в сферата на комуникациите и магистър по международни икономически отношения. През периода 2011 г. до 2013 г. е Председател на Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО), в момента е член на УС, а от 2006 до 2011 г. е Председател на Комисията по етика на БДВО. Автор e на книгата „ПР практика: Работа с агенция” и на над 50 публикации в наши и чужди специализирани издания. Бил е председател и член на жури на конкурси за кампании и постижения в областта на връзките с обществеността – ПР приз, Eventex Awards.

 

Райна Костова е завършила фармация в Медицински университет София, с над 10 годишен опит във фармацевтичния бранш.  Като експерт по регулации в различни области в здравеопазването и фармацевтичната индустрия има опит с разрешаването за употреба на лекарствени продукти по национални и международни процедури, ценообразуване и реимбурсиране, както и с регистрацията на медицински изделия, биоциди, диетични храни за ентерално хранене и козметични продукти.
Член и неколкократен гост-лектор на Българската асоциация за лекарствена информация (БАЛИ) на обучителни семинари за лекарствени регулации по темата за продуктовата информация на лекарствените продукти. В момента е консултант на свободна практика.

« Обратно