Развитие на онлайн бизнес. Стратегии за изграждане на онлайн маркетинг.

Развитие на онлайн бизнес. Стратегии за изграждане на онлайн маркетинг.

НАЧАЛО:

9 Януари 2016 Рі. От 10:00 С‡.

Цена:

120 лв.

Начин на плащане:

В брой и по банков път

Лектор:

Георги Христулев

Хораруим:

9 Учебни часа

сертификат:

Този курс завършва с получаване на сертификат от М3 Communication College и дава възможност за събиране на кредити по професионално обучение "Онлайн маркетинг" със сертификат за квалификационен курс за част от професия "Сътрудник в маркетингови дейности".

Период на провеждане:

9 Януари 2016 - 9 Януари 2016

материали:

Материалите ще се получават на място и ще са съобразени с практическата насоченост на курса

10.00 - 12:30 Ефективност на онлайн активностите и модел за планиране

  • Имате ли усещането, че губите пари, че нещо все ви се изплъзва при планирането на вашите интернет активности? Имате ли сигурността, че изпълнителите не ви лъжат и не ви пробутват действия, които са в техен, а не във ваш интерес? Как знаете дали действително печелите от парите, които харчите за реклама в интернет, а не сте на загуба? Отговорите – в първите 2 часа на обучението!
  • Ще получите готов модел, по който ще планирате много точно всички ваши активности за онлайн маркетинг така, че винаги да бъдете на печалба.

 

12:30 - 13:45 - Почивка за обяд

 

13:45 - 15-45 - Анализ на стратегията и избор на бизнес модел

  • Най-подходящият онлайн бизнес модел за вашата работа.
  • Персонално време и препоръки за конкретни ситуации, които ви вълнуват или са ви били проблемни.

 

15-45 - 16:05 - Почивка за кафе

 

16:05 - 17:45 - Ценообразуване  

  • Как да вземете по-висока цена за вашите продукти и услуги, тайната на детайлите и как ценовата политика определя по-високите печалби. 

 

За лектора:

 

Георги Христулев е НЛП master, сертифициран медиатор, управител на маркетинговата и дигитална агенция WEB DIRECT, съдружник в счетоводна компания QBS, управител на „Агенция за право и финанси“.

Георги работи в сферата на онлайн маркетинга от 2008 г. Занимава се с директни продажби от 12 години. В допълнение към бизнесите си, води и тренинги за продажбени умения със стратегии за онлайн бизнес развитие. За себе си казва, че е щастлив с нещата, които прави и това му носи заряд за нови предизвикателства.
Неговото житейско мото е „Правя каквото мога, пък да става каквото искам“.

В професионален план казва: „Привилегия и истинско щастие е да работиш с клиенти и партньори, които знаят какво искат и търсят начините да го постигнат.

« Обратно