Заразните идеи - техники за продажба на идеи

Заразните идеи - техники за продажба на идеи

НАЧАЛО:

12 Декември 2015 Рі. От 10:00 С‡.

Цена:

180 лв.

Начин на плащане:

В брой и по банков път

Лектор:

Димитър Танков

Хораруим:

16 Учебни часа

сертификат:

Всеки курс гарантира високо ниво на подготовка, сертифицирано (след полагане на изпит) от МОН с удостоверение за професионална специализация.

Период на провеждане:

12 Декември 2015 - 13 Декември 2015

материали:

Материалите ще се получават на място и ще са съобразени с практическата насоченост на курса

Може би имате страхотна идея, в която силно вярвате... Дайте й възможност да се случи! По пътя на идеята ще Ви се наложи много пъти да я "продавате" на различни аудитории, за да заразите с потенциала й повече хора. На предстоящия ни курс ще научим как да продаваме идеите си в различните им фази - да ги представяме ясно и увлекателно, да предизвикваме реакции и да успяваме да се справим с тези реакции и зададените ни въпроси. Елате и научете как да покажете на света таланта си и спечелете от него!

 

Период на провеждане:

12-13 декември 2015 г.

10:00-17:00 ч. 

С 1 ч. обедна почивка и включен обяд

 

Акценти в програмата:


1. Основни дефиниции и определения. Що е “идея”, що е “продажба, що е клиент. Маркетинговата триада в определението за “клиент”.

2. Рецепти за създаването на идеи.

3. Профил на творците, създаващи идеи

4. Имаме идея, как да я продадем, проучване, поставяне на цели и аргументация, планиране на времето и мястото, планиране на средствата, човешки ресурс.

5. Фази на продажба на идеята.

6. Защита на интелектуалната собственост.

7. Световната икономика в защита на интелектуалната собственост.

8. Ролеви игри.

 

Курсът завършва с изпит.

Информация за лекторите:


Димитър Танков е търговски директор в CSC CITROEN. Има изключително богат опит в продажбите на стоки и услуги и задълбочени познания за психологията на бизнеса. Бил е на редица квалификационни курсове в CITROEN INTERNATIONAL. Провеждал е редица обучения: Ефективни продажбени умения, Принципи на успешните продажби, Водене на търговски преговори, Умения за вземане на решения и анализ на информацията, Системи за оценка, Работа с трудни клиенти.

Рени Попчева-Капри – Основател на embrioo.com. Победител на Световно състезание по Иновации Creative Business Cup, Копенхаген (2013), Победител на състезанието за иновации на Sheffield University (2012); TEDx Speaker (2012); Featured in Forbes (2014), EMBA at Sheffield University, представлява България на ИКТ форуми в Рим, Люксембург.

Боян Бенев е предприемач и консултант. Регистрира първата си компания на 16. На 23 години печели наградата на Start Your Business Magazine за най-успял млад предприемач на Великобритания за 2007 г. като управител на брокерската компания Benev Limited. Оттогава работи като консултант в областта на маркетинга, продажбите, медиите и информационните технологии. Създател и председател e на Българския клъстер за предприемачество и иновации. Има и три издадени книги. За известно време беше и водещ в БНТ.

Всеки участник има и домашно още преди да е дошъл - подготовка на elevator pitch - една от важните техники за "зарибяване" и продаване на идеи. Допълнителна информация за подготовката ще изпратим при записване на студентите за курса.

« Обратно