Разиграйте правилно картите си с „Козът Тръмп”

Разиграйте правилно картите си с „Козът Тръмп”

Автор на ревю:  Диляна Атанасова

07 октомври 2014 Рі.

Чудите се как да се адаптирате към новата работна среда? Как да бъдете изключителни?

 

Една завладяваща история от света на Иванка Тръмп – дъщерята на Доналд и Ивана Тръмп, е на път да се превърне във вашето любимо четиво. Това е задължителна книга за личната библиотека на всяка една млада дама, която възнамерява да се занимава с бизнес. В книгата Иванка Тръмп ви превръща в част от ежедневието си като вицепрезидент на отдел „Строителство и покупко-продажби на недвижими имоти” в „Тръмп Организейшън” и съосновател на „Тръмп хотел кълекшън”.

 

Житейските уроци, които изграждат личността на Иванка, пресъздават автентичността на това да бъдеш от фамилията Тръмп.

 

Какво е да живееш в прочутото семейство – започвайки с истории от детството, минавайки през силната връзка между членовете му и стигайки до начина, по който се случва издигането и началото на кариерата й. Пред всеки от нас има милион нови възможности, само трябва да настроим себе си така, че да започнем да ги забелязваме.  

 

Ако искате да разберете дали нестандартният начин на живот води до неконвенционално отношение към децата в едно семейство, какви възпитатели са Тръмп и как „непоколебимият стремеж към успех става по-важен от всичко” (Ейбрахам Линкълн), тази книга е за вас.

 

Ако има нещо много важно, което всяка амбициозна дама трябва да знае, е, че уроците на Иванка Тръмп са написани по един изключително достъпен и силно въздействащ начин. Както е истина, че никой не се ражда с предопределен успех, самоувереност и страст,  така е и истина, че тези качества се възпитават.

 

Разберете как да откриете подходящата работа за вас, как да възпитате любов към себе си и да се отдадете на това, за което си заслужава да се борите, как да управлявате бизнес, как да оставите историческа следа.

 

Ако сте готови да се впуснете в това пътешествие, където забавлението, усилената работа и уроците, които поднася всяка една ситуация, са част от ежедневието на една изключително преуспяла жена (освен вицепрезидент и съосновател Иванка Тръмп е и световен модел и създател на собствена колекция от бижута), то тази книга е най-добрият подарък, който може да си направите!  

« Обратно