Нищо не губиш, печелиш всичко - историята на бедняка милионер

Нищо не губиш, печелиш всичко - историята на бедняка милионер

Автор на ревю:  Цветан Лукарски

30 септември 2014 Рі.

Питали ли сте се каква е формулата за успешен бизнес? Как трябва да разсъждава човек, за да постигне небивал успех и финансова независимост? Почти всеки предприемач желае да открие пътя към безграничната мотивация, стояща в основата на успешните начинания, но колко осъзнават, че ключът е в тях самите?

 

В книгата „Нищо не губиш, печелиш всичко“ Райън Блеър разказва собствената си история как от уличен гангстер и проблемно дете се превръща в милионер, вдъхновяващ цялото предприемаческо съсловие. Именно трудното минало на автора е една от причините да възприеме специфичния начин на мислене, че няма нищо за губене. В книгата ще откриете как да провокирате тази вътрешна мотивация, караща ви да търсите и постигате успеха.

 

Райън Блеър споделя практическите си знания и методи за предприемачеството, използвайки лични примери от успешната си кариера:

 

-          как се спасява компания от ръба на фалита до продажби за около 20 млн. долара месечно;

-          кои са златните правила за комуникация и мениджмънт, бизнес модел, клиенти, стратегия, лични убеждения;

-          как да прозрем и как да се преборим за шансовете около нас;

-          колко важно е да спазваме споразуменията си в личен и бизнес аспект;

-          важната роля на хората, от които черпим опит и вдъхновение;

-          как да се предпазим от грешки за милиони;

-          как да направим бизнес плана си успешен;

-          как да успеем в преговорите с големите инвеститори;

-          колко важен елемент е екипът за успешния бизнес.

 

Тук ще намерите отговорите на всички тези въпроси, пречупени през призмата и опита на един от най-успешните предприемачи в съвременния бизнес.
„Тази книга не е ръководство за самопомощ, водещо към по-добър живот; тя е пътната карта, която съм използвал, за да преодолея трудностите, с които съм се сблъсквал. Споделяйки я с вас, се надявам и вие да създадете своя собствена пътна карта към успеха в живота и бизнеса“, казва Райън Блеър.

 

Авторът споделя директно тактиката си за успех: човек няма какво да губи и трябва да живее всеки свой ден, сякаш има всичко за печелене.


„Нищо не губиш, печелиш всичко“ можете да намерите в библиотеката на M3 College. Разпространява се от Издателство „Изток-Запад“.

« Обратно