Джефри Гитомър, „Социалният БУМ!“  Как да изкарате голямата пара и да отвеете конкуренцията

Джефри Гитомър, „Социалният БУМ!“ Как да изкарате голямата пара и да отвеете конкуренцията

Автор на ревю:  Кристина Тонева

27 май 2014 Рі.

След успеха на „Малка зелена книга за постигане на своето“ и „Библия на продаването“ Джефри Гитомър продължава да дава идеи и стратегии за това как се прави добър бизнес и в „Социалният БУМ!“. Книгата се разпространява от ИК „Изток-Запад”.

 

Основната цел на тази книга е да покаже, че в ерата на бързоразвиващите се дигитални технологии няма да успеете в своите начинания, ако не сте „видими“ в интернет. А как да го постигнете? Чрез социалните медии, които Гитомър с право нарича социални бизнес медии. Ако все още не сте се възползвали максимално от възможностите на Facebook, Linkedin, Twitter и YouTube, тази книга е точно за вас!

 

Джефри Гитомър ще ви убеди, че ключът към успеха е в ежедневното публикуване на ценностни, интересни и информативни послания, които да докосват вашите настоящи и бъдещи клиенти и партньори. С насоките и препоръките, които ще откриете в тази книга, ще разберете, че това не е никак трудно и води до добри резултати. Както Гитомър твърди: „Тъй като всички социални медии са свързани, ще трябва да ги използвате последователно и настойчиво и усилията ви ще бъдат възнаградени!”.

 

Още един факт, който превръща тази книга в полезно четиво: че наред с ценните съвети и опита на Джефри Гитомър, ще можете да почерпите знания и от други известни специалисти в бранша, сред които Ричард Брансън, Майк О’Нийл, Крис Хамилтън, Джулиън Смит. Техни изказвания по различни въпроси, свързани със социалните медии, също са намерили място на страниците на „Социалният БУМ!“.

 

Според Гитомър формулата за успех в социалните бизнес медии е: привличане, ангажиране и връзки, а как да я прилагате успешно, ще разберете, като прочетете „Социалният БУМ!“.

 

Книгата можете да намерите в библиотеката на M3 College.

« Обратно