Направете го сега! Днес е вчерашното утре!

Направете го сега! Днес е вчерашното утре!

Автор на ревю:  Кристина Тонева

26 март 2014 Рі.

След успеха на „Магическата стълба на успеха“ и „Мисли и забогатявай“ – едни от най-продаваните книги за мотивация и самоусъвършенстване според USA Today, Наполеон Хил се завръща с „Направете го сега! Днес е вчерашното утре. Книгата се разпространява на българския пазар благодарение на ИК „Изток-Запад”.

 

Заедно с Джудит Уилямсън – директор на Napoleon Hill World Learning Center, ще ни разкрият правилния път към откриването на личния потенциал и постигането на успех.

 

„Силата на действието, подкрепена от желанието за постигане нa резултат, е неустоима. Ако решите да действате сега, Вие ще започнете да жънете плодовете на действията си веднага!“, твърди Джуди Уилямсън. Но за да пристъпите към действие, трябва да осъзнаете няколко неща – понякога провалът е трамплин към успеха, бедността е състояние на духа, а страхът е единственият Ви враг. Хил и Уилямсън разкриват принципите на личните постижения, които всеки може да усвои и да започне да прилага.

 

Ако имате нужда от мотивация, ако искате да постигнете успех не само в професионалния, но и в личния си живот, ако сте готови да проявите търпение и самодисциплина, за да постигнете целите си, то тази книга е точно за Вас!

 

Може да я намерите в библиотеката на M3 College.

« Обратно