Как с малък бизнес да направите голяма печалба?

Как с малък бизнес да направите голяма печалба?

Автор на ревю:  Радостина Диловска

14 март 2014 Рі.

„Малък бизнес, голяма печалба!“ с автор Ник Рампли-Стърджън бихме могли да определим като настолна книга на всеки успял бизнесмен; тя е наръчник и съветник по пътя към успешното предприемачество.


Провокативна и вълнуваща, книгата ни дава основание и подтик да анализираме средата, в която се развиваме (респективно: средата, в която бизнесът ни просперира). Изключително ценен е фактът, че Н. Рампли-Стърджън ни насочва към правилните въпроси, чието решаване е от първостепенно значение за развитието на успешен бизнес.

 

Изпълнена с иновативни идеи и насочваща вниманието към фундаментални за света на успешното предприемачество въпроси, книгата анализира основно въпроса за поддържането на просперитета на вече развиващия се малък бизнес.


Ако отправната точка на търсенето е въпросът „Защо мой собствен бизнес?“, то по-късно вниманието се фокусира върху конкретиката на моя път към бизнеса и най-вече: как се изгражда успешен бизнес. Разбира се, засегнат е и проблемът за запазването на първоначалните тласък и заряд на работата.

 

Книгата разглежда морала като лично кредо, отпечатало се върху бизнес живота ни.

 

„Малък бизнес, голяма печалба“ ще Ви помогне да начертаете план за развитие на устойчива във времето стратегия и ще се превърне в ценен водач (даващ многобройни безценни съвети) във всеки етап от развитието на Вашия бизнес – от първите плахи стъпки в света на предприемачеството, през всички трудности (неизбежно налични, но и неминуемо преодолими), всички спадове и всички успехи до мига, в който ще се обърнете назад и ще откриете колко много сте постигнали.

 

Най-ценният съвет, който Рампли-Стърджън дава на бъдещите титани в малкия бизнес, е: Дерзайте. Независимо от всичко. Въпреки всичко. И заради всичко.


Затова следвайте го – осмелете се да дерзаете. Oсмелете да вървите така, че походката Ви да се откроява. Mеждувременно се насладете на удоволствието от четенето на „Малък бизнес, голяма печалба“ и й позволете да Ви бъде помощник. Книгата може да намерите в библиотеката на М3 College.

« Обратно