Levels Up.  Да превърнем идеите в бизнес, а мечтите в реалност! - Радослав Благоев

Levels Up. Да превърнем идеите в бизнес, а мечтите в реалност! - Радослав Благоев

Автор на ревю:  Цветомира Филипова

03 февруари 2014 Рі.

Няма формула за успешен бизнес.
Успехът днес се измерва с личните умения, гъвкавост, степен на мотивация и адаптивност.

 

Радослав Благоев е съвременен предприемач с широко виждане за бизнес перспективите. В своята книга Levels Up авторът предлага основните бизнес уроци в компактен и лесно запомнящ се вариант.

Книгата учи и вдъхновява. Между сериозните редове за това „как се и как не се прави“ четем цитати на известни личности. А всяка глава е придружена със забавна илюстрация.

 

Книгата на Радослав Благоев дава кураж, защото бизнесът е война – има врагове, битки, загуби и провали, но има и успехи.

Радослав Благоев пише, че сред най-важни за бизнеса са: личната мотивация, изпипването на детайлите и познаването на хората.

Бизнесът е общуване. От значение е да  познаваме хората за постигане на своите цели. В книгата са описани четири цвята персоналност и как да ги познаем и как да комуникираме с тях. Човек е сбор от тези цветове, но един винаги доминира. Когато открием кой е той, ще открием и нашето призвание.

 

Бизнес уроците са представени в кратки диалози, като реални истории от живота, които показват как работи успешният модел на поведение и мислене.

Какво сме готови да жертваме и за какво мечтаем?

Читателят ще се запознае с въпросите, които всеки бъдещ предприемач трябва да си зададе, преди да стартира собствен бизнес. Изключително полезна практика, която ще изпита мотивацията и готовността за работа.

 

Внимание е отделено на: финансите и четирите основни бизнес групи, които генерират доход; същността на франчайзинга, мрежовия маркетинг и важността от бизнес стратегия.

 

Levels Up е лека и приятна за четене. Книгата ще бъде полезна на тези, които искат собствен бизнес, финансова независимост, които се занимават с предприемачество или имат идея, която искат да развият.

 

Можете да си поръчате книгата от тук.

 

А ако искате да научите повече от самия Радослав Благоев, включете се в курса му в M3 College с начало 25 февруари.

« Обратно