„Най-новата книга за езика на тялото“ от Алън и Барбара Пийз

„Най-новата книга за езика на тялото“ от Алън и Барбара Пийз

03 декември 2012 Рі.

Казаното с думи оказва много по-малък ефект от показаното с езика на тялото. С други думи, не е толкова важно какво казваш, а начинът, по който го казваш. Езикът на тялото има много по-голям резултат от вербалната комуникация. Това е ключово за всеки комуникатор и е само малка част от информацията, която ще получите от „Най-новата книга за езика на тялото”.

 

Тази книга разкрива в детайли всевъзможните особености на езика на тялото. Описвайки всяка малка подробност на подсъзнателното изразяване на мислите ни чрез жестове и други невербални сигнали (глас, интонация, тембър, поза, мимика), авторите правят невидимото за обикновените хора ясно дори за някои без познания за езика на тялото.

 

Авторите Алън и Барбара Пийз са утвърдени специалисти в областта на човешките отношения и езика на тялото.

 

Всички хора, които искат да подобрят своите умения да разчитат правилно езика на тялото на околните, трябва да прочетат тази книга, за да могат да разбират по-цялостно невербалните послания на техните събеседници, колеги, близки или най-обикновени непознати.

 

Тя е полезна най-вече за хора, на които им се налага да участват често в бизнес срещи, интервюта, PR събития или имат досег с други култури, където първото впечатление е решаващо.

 

Книгата е написана на изключително достъпен и разбираем стил, а илюстрациите я правят още по-лесна за разбиране и приятна за четене.

 

Алън и Барбара Пийз са утвърдени специалисти в областта на човешките отношения и преподаватели по езика на тялото. Двамата са съпрузи, работят в Австралия, но книгите и консултациите им са познати в целия свят.

Алън Пийз е известен още като „Господин Език на Тялото“ вече близо 40 години, благодарение на своите бестселъри, видео и DVD програми, семинари и консултации. Алън Пийз е автор на 15 бестселъра, девет от които са заемали първите места в престижни класации. Книгите му са преведени на 51 езика, продавани са в над 100 държави по света в над 25 милиона копия. Провеждал е семинари в 55 държави по света, а зрителите на телевизионните серии за езика на тялото са надхвърлили 100 милиона души.

 

Барбара Пийз е изпълнителен директор на фирмата Pease International Pty Ltd, от чието име се предлагат всички информационни продукти – видеопрограми, курсове и семинари. Барбара Пийз е съавтор на няколко бестселъра (заедно с Алън Пийз).

« Обратно