„Изкуството да очароваш“

„Изкуството да очароваш“

Автор на ревю:  Милена Великова

02 ноември 2012 Рі.

„Изкуството да очароваш“
Как да променяш сърцата, умовете и действията

Започнах разглеждането на новата книга на Гай Кавазаки отзад напред. Там, в заключението, сред благодарности, избрана библиография и заключителни слова се намира „Тест на Гай за Познания как да очароваш“. Направих го. Сборът от събраните точки показа „Прочетете книгата още веднъж“.

Препоръчвам да го направите и вие.

„Купуването на книги би било хубаво нещо, ако заедно с книгата човек можеше да си купи и времето, необходимо за прочитането й; но по правило покупката на книги се бърка с усвояването на съдържанието им.“

Артур Шопенхауер

За Гай Кавазаки, книгите и дейностите му можете да намерите много информация, но аз бих искала да ви разкажа за впечатленията си от новата му книга „Изкуството да очароваш“.

В книгата си авторът ни разказва за своя двадесет и пет годишен вълнуващ танц с изкуството да очароваш. Тази книга е за хората, които виждат живота такъв, какъвто може да бъде, вместо такъв, какъвто не може. Тези хора са носители на каузи, които променят света около нас към по-добро. Авторът ни повежда на пътешествие, за да ни научи как в ерата на масмедиите, социалните медии и рекламните медии да променяме сърцата, умовете и действията на хората, за да изградим нещо повече от моментна, повърхностна и временна връзка.

„Изкуството да очароваш“ е за всеки от вас, който иска да покаже своето послание, своята мисия пред останалия свят, а не да я крие в себе си със страх, че няма да бъде разбрана от другите. За всеки, който иска да събере съмишленици за каузата, която следва, или екип, който да подпомогне осъществяването на предприемаческите му идеи. За всеки, който иска да вдъхне доверие в бъдещия успешен бизнес.

„За един автор няма по-голямо признание от това да вижда как хората използват книгата му“, споделя Гай Кавазаки, а аз споделям с вас, че ще ви е изключително полезна, за да намерите отговорите на вашите въпроси и да добиете смелост в действията си.

 

Книгата „Изкуството да очароваш“ е достъпна в книжарницата на M3 College.

« Обратно