Курсистите за нас

Бих искала да благодаря на екипа на M3 College за превъзходната организация, отличните условия и чудесния преподавател в курса „PR в мрежата“. За мен курсът беше идеално балансиран по отношение на теория, практически правила и примери. Вече прилагам наученото в работата си и съм убедена, че занапред то ще ми бъде още по-полезно.

Лора Шумкова

Главен редактор, ИК „ИнфоДАР”

Бих желала да благодаря сърдечно на екипа на M3 College за това, че ми предостави възможността да се докосна до една нова за мен материя, както и да се запозная с много нови хора. Определено съм доволна от проведения курс по Онлайн PR. Успях наистина да се убедя, че там работят само висококвалифицирани специалисти в лицето на Жюстин Томс. Тя е безупречен преподавател и специалист по онлайн PR и Маркетинг! Имахме интересна практическа част, която допълнително затвърди теоретичните знания. Нещото, което много ме изненада, бе, че атмосферата беше много приятелска и всички успяхме да установим контакти за евентуални бъдещи партньорства! В M3 College се обръща внимание на абсолютно всички участници и силно препоръчвам обученията на всички колеги, които все още не са се докоснали до света на този учебен център. Ако имам възможност, с радост бих посетила и други курсове, които са в сферата на моята работа.

Христиана Стефанова

PR, Архитектурно-етнографски комплекс „Eтър“

Най-ценното за мен в M3 College е приятелската атмосфера с преподавателите. Бих казала, че M3 College прави PR достъпен, но заедно с това го издига на професионално ниво.

Любомира Любенова

Управител, Агенция за реклама и PR „Медиа Старт“

Смятам, че курсовете, които предлага M3 College, се отличават с професионализъм и високо качество. Атмосферата и хората, които срещнах по време на курса, са много приятни. Поздравявам колежа за това, че осигурява на своите курсисти интересни занимания с отлично подготвени преподаватели, които имат практически опит в това, което преподават. Аз лично бих се записала отново на курс в M3 College.

Лилия Чаушева

Старши редактор в АИИ „Дейта Процесинг“ ООД

Kурсът „Политически PR“ беше повече от полезен, защото лично аз успях да „си сверя часовника“, да отстраня някои неясноти и пропуски в предварителната си подготовка непосредствено преди избори 2011 г.  Вече се чувствам по-подготвена, с по-систематизирани знания и убедена в необходимостта от това човек да стикова отлично работата си, за да е полезен за каузата на своя кандидат-кмет или кандидат за общински съветник. Провеждането на курса три месеца преди генералната надпревара е и генерална репетиция по подготовката и на самия PR специалист.

Диана Йорданова

Главен редактор, вестник „Слово“, Монтана

Изключително съм доволна от лектора. Стефания Темелкова поднесе информация от „зад кулисите“ на бляскаво събитие, с реални факти и реални казуси. Като човек, изучаващ „Връзки с обществеността“, съм изключително доволна, че има място, където можеш да „откраднеш“ малко знания по PR от професионалисти.

Ива Иванова

Студентка, III курс, „Връзки с обществеността“, ЮЗУ „Н. Рилски“

Останах наистина приятно изненадана от приятелската и свежа атмосфера, в която се провеждат занятията. Доволна съм, че „похарчих“ парите си при вас, защото преподавателите бяха чудесни и знанията, с които си тръгнах от колежа, са наистина ценни, приложими и полезни! Веднага при следваща възможност бих се записала на още един курс при вас!

Десислава Христова

Маркетинг специалист, „Ком Си 54 – Васил Зашев и съдружници“

Аз съм посетила само един ваш курс, но мога да кажа, че съм очарована. Първо, комплименти за вас, които сте винаги там и посрещате участниците – винаги усмихнати, любезни и отзивчиви. Страхотни сте! Обстановката, в която се провеждат срещите, е много мила, приятелска и позитивна. А лекторите... това са страхотни хора – с много идеи, човечни, любезни. Мисля, че обучението занапред трябва да се случва точно така – всички заедно да работят, заедно да мислят и нещата сами да се случват.

Десислава Бошнакова

Старши специалист общи банкови операции, ПИБ

От мен: отлична оценка! Добри лектори и занятията са в удобно за работещите хора време.

Александър Петков

Управител, Рекламна агенция „Вертиго”

Благодаря за всичко, вие сте страхотни! Обучението ми беше много полезно и веднага влезе в употреба. Маркетингът е цяла вселена и едва ли за няколко дни може да се научи всичко, но обучението ми даде вдъхновение. А то е много важно, когато става въпрос за планиране на развитието ни :)

Албена Палпурина

Съдружник, „Търг.бг“ ООД

M3 College за мен е училището за PR, за което не съм спряла да мечтая да посетя, откакто разбрах за съществуването му. Особено съм впечатлена от уютната атмосфера и приятелското отношение. Радвам се, че успях да разширя професионалните си познания в сферата на маркетинговите комуникации чрез новите информационни технологии. Същевременно успях да се запозная с PR практици – обменихме опит и знания за достигането на външните публики чрез социалните мрежи. Всеки път, когато имам възможност, посещавам и PR Thursday – начинание, за което поздравявам организаторите.

Анелия Георгиева

Студентка, IV курс, „Връзки с обществеността”, ЮЗУ „Н. Рилски” и PR специалист в студентска организация

Курсът по Въвеждащ ПР за мен беше изключително полезен и интересен, оправда очакванията ми, определено провокира желание за повече знания в тази сфера и сега нямам търпение за следващия модул.

Петина Атанасова

Сътрудник маркетинг и продажби „Козметик плюс“ ЕООД

В M3 College имах възможност да се запозная не само с професионалист в областта на онлайн маркетинга, но и да се потопя в една по-различна атмосфера. Тук на всеки въпрос се отделя специално внимание, така че да не остане и един, който да не е разбрал материята на курса. Ако имам време и възможност, бих посетила още няколко курса, защото определено ще науча много полезни неща, на които се обръща по-малко внимание в университетите. Продължавайте в същия дух!

Десислава Груева

Студентка, IV курс, „Връзки с обществеността”, ЮЗУ „Н. Рилски” и PR специалист в студентска организация

Курсът, който посетих, беше изключително полезен за мен и моята дейност. Това се дължеше най-вече на лекторката Радина Ралчева, която по един блестящ начин ни запозна с основите на корпоративната социална отговорност. Приятелското отношение и уютната атмосфера на M3 Collеge допринесоха за приятното изживяване и за желанието ми отново да посетя техен курс.

Габриела Савова

Представител в България на Grameen Creative Lab и фрийлансър към ТВ отдел, продуцентска компания „Чучков брадърс”

Един по-различен учебен център, приятелска атмосфера, уютна обстановка, страхотни преподаватели и екип! Интересни теми на занятията и актуална информация в съдържанието на презентациите. Поздравления за добрата организация и за страхотното отношение към курсистите! До нови срещи :)

Диана Трайкова

Специалист поддръжка приложения, „Германос Телеком България“

Образованието е инвестиция, образованието в М3 College е възможно най-добрата инвестиция! Пълният цикъл на обучение по PR в колежа е удоволствие и приключение за мен. Удоволствието е от контакта с прекрасните хора, които срещам там, и безценните знания, които получавам, а приключението е свързано с пътуването дотам и обратно всеки път за нашите срещи (понеже съм от Пловдив). В М3 College се зареждам позитивно и започнах да се пристрастявам!...

Мирослав Беляшки

Служител в Областна администрация – Пловдив

Приех предизвикателството да се запозная с една нова за мен тема – „Връзки с обществеността“, и реших мястото да бъде именно M3 College. Съвсем скоро разбрах, че това е перфектният избор за мен – приятна обстановка, ведри и услужливи администратори, мотивирани курсисти и накрая, но не на последно място, професионален и всеотдаен лектор, който възбуди вниманието ми, накара ме да се замисля и ме увлече в темата, и то не просто като хоби. Вече имам много въпроси, на които търся отговор. Благодаря Ви!

Калина Копривленска

Експерт „Управление на проекти“ Министерство на икономиката, енергетиката и туризма

M3 College е нещо, което търсех отдавна. Приятна обстановка, мили и интересни хора. Всяко едно посещение за мен е незабравимо. Знанията, които натрупвам, ще ми помогнат  да посрещна предизвикателствата, които ми предстоят!

Михаела Лазарова

Студентка, магистратура, „Електронни медии”, СУ „Св. Климент Охридски”

За мен беше полезно, защото наистина научих нови неща, които ежедневно мога да използвам в работата си.

Благовеста Божинова

Специалист „Връзки с обществеността“, АЕК „Етър“

Бях наистина впечатлена от приятелската и уютна атмосфера и добрата организация. Много ми допадна съвсем естественият начин, по който се предаваха знания, провокираше се инициативност и дискусия, споделяше се опит. Определено лекциите задълбочиха интереса ми към проблемите и – заедно с отговорите, които получих – ме накараха да си задам много нови въпроси. А точно въпросите са първата стъпка към непрекъснатото надграждане на знания. :)

Светлана Тодорова

Експерт „PR и набиране на средства от корпоративни дарители“ SOS Детски Селища България

Много съм доволна от формата на обучението, както и от възможността да обсъждаме реални казуси с практици в сферата, в която се обучаваме! Атмосферата е предразполагаща и вдъхновяваща. Наистина се чувствам много по-подготвена, вдъхновена и уверена да се развивам в сферата на PR.

Миряна Георгиева

Мениджър комуникации и връзки с бизнеса, Фондация за социална промяна и включване

Неслучайно M3 Communications College е носител на толкова престижни награди, тъй като в него работят  висококвалифицирани специалисти. Съвременните тенденции в образованието се проявяват в много висока степен, а обученията се провеждат увлекателно и са съобразени с  европейските изисквания. За мен е истинско удоволствие, че съм част от живата история на колежа.

Белла Хараламбова

Диригент и преподавател, НУИ „П. Пипков“, Плевен

За M3 College бих казала: място за срещи с единомишленици, интересни семинари и възможност за много ползотворни контакти.

Милена Цанкарска

Мениджър маркетинг и реклама, Маркетингова компания „Авантекс“

Професионализъм, позитивизъм, приятелска среда, забавление, нови контакти и знания. Така с няколко думи бих описал впечатленията си от M3 College. Изключително съм радостен от факта че през 2011 г. открих колежа като невероятна  възможност за „учене през целия живот“ и не само. За мен  M3 College е заслужено място да инвестирам в себе си и бъдещето. Това е и причината за втори път да участвам в курс от програмата на колежа. „Бизнес преговори – стратегии, поведение, оценка“ с преподавател Д. Танков се оказа не просто добра, а страхотна комбинация. Теория с практическа насоченост и ролеви игри, поднесени от доказан практик – това за мен е правилната формула за успешно обучение! Щастлив съм от възможността да се запозная с г-н Танков и всички участници в курса. Обогатяването на знанията и контактите ми са много полезни за бъдещото ми личностно и професионално развитие. А инвестицията... ооо, тя вече започна да се възвръща! :)

Светослав Дамянов

Младши експерт в Министерството на труда и социалната политика

Изключително съм доволна от високото качество на обучение, от лекторите и практическата насоченост на курса. За втори път посещавам курс в колежа и съм очарована от приятната делова атмосфера, от коректността на организаторите и нивото на компетентност на лекторите.

Цветана Игнатова

Отдел „Връзки с обществеността, протокол и международно сътрудничество“, Община Силистра

М3 College е една много добра школа, която дава страхотен старт на начинаещите и успешно спомага за повишаването на квалификацията на вече утвърдените специалисти в бранша, които искат да научат нещо ново и да освежат и обогатят своята практика!Всеки курс е уникален с информацията, която предлага, с индивидуалния подход на преподавателя, със специфичните си теми. Нивото на обучение е високо, материалите са подбрани старателно, организацията е наистина добра, а повечето преподаватели по мои лични впечатления са страхотни професионалисти! Пожелавам на M3 College още много успехи! Да продължавате да ни радвате и да ни изненадвате с все по-находчиви и интересни предложения и занапред! 

Боряна Дачева

Служител в Отдел „Продажби“, МЕТРО Кеш енд Кери България

Като курсист на M3 College се чувствам окончателно съпричастна към това общество, в което през годините по един или друг начин съм попадала. Бях малко плаха да се запиша – представях си хора на студентска възраст и някак си не се вписвах сред тях. Оказа се, че възрастовият  диапазон е широк и не е никак дискомфортно. А по отношение на гостоприемството ви, уюта, който създавате, лесното скъсяване на дистанцията с преподавателя и свободата на действия и мисли... май ще отидем към големи хвалби. :)

Розита Михайлова

Ръководител отдел „Връзки с обществеността“, НКЖИ

Времето, което прекарах в колежа, беше не само полезно, защото научих толкова много неща, но и изключително приятно, вълнуващо и интересно. Благодаря на целия екип за вниманието, прекрасното отношение, за знанията и позитивните емоции!

Лора Дъбова

Студентка, III курс, „Масови комуникации“, НБУ

M3 College е място, в което можеш да откриеш всичко. Посрещнат от приветливите усмивки на хората в колежа, всеки път се зареждаш с желание за повече и повече знания. Една приятна и уютна обстановка те потапя в спокойствие и същевременно насочва вниманието ти към собственото ти усъвършенстване. Екипът на M3 College е уникален, хора, вярващи в каузата си, от чиято енергия няма как да не се заредиш. Преподавателите – е, за тях думи нямам!!! Страхотни професионалисти, от които можеш да почерпиш неизмерими количества знания и опит за реални проблеми в ежедневната работа... и не само професионалисти, те са великолепни хора, които просто ти влизат в сърцето и остават там. В това вълшебно място всичко е като една приказка – усмихнати хора, приятни разговори, шеги, много нови знания, много забавни и поучителни игри, просто много емоции. M3 College е наркотик – започнеш ли го, спиране няма! И за финал ще кажа само едно: това е мястото, в което освен знания и практическо усъвършенстване ще намерите много нови приятели :):):) 

Силва Колева

Мениджър „Продажби“, Туристическа агенция АР „Травел“

Нещата, които оценявам положително, са получаването на предстоящите курсове/семинари по имейла; целостта по договорните, съответно финансовите отношения между M3 College и курсистите; страхотните лектори, които каните и (не на последно място) времето на самите занимания. И, разбира се, отношението на екипа на M3 College.

Людмила Панева

Медицински представител, L’Oreal